Zoek naar activiteiten

Welkom bij CNME De Rollen

Info voor gezinnen over de gratis waterspeurtochten, lekker struinen langs de beek 

Info voor gezinnen over de gratis Grensmaas struintochten onder leiding van een gids 


Leuke mededeling voor docentenkleurencirkel

Alle onderdelen uit de Leerlijn Energie besparen (behalve gastles Isolatie Minihuis) zijn gratis. Dit aanbod is alleen voor Sittard-Geleen. 
De 17 Werelddoelenles is ook gratis -  voor iedereen - mits we over voldoende docenten beschikken. Je kunt je aanmelden als docent of andere gegadigden met ons in contact brengen. Meer info onder Nieuws.

Door een technische storing staan niet alle leermiddelen op de website. Mis je iets dat je wilt reserveren, stuur een mailtje met je gegevens en wensen en we maken het voor je in orde. 
Download brochure Jaaraanbod PO 2020-2021

CNME De Rollen wil mensen motiveren en hen middelen aanreiken om te werken aan een meer duurzame leefomgeving. Dit gebeurt op verschillende manieren, maar actieve werkvormen, waarbij veel te beleven en ervaren is, zijn voor ons leidend .

Het CNME richt zich voornamelijk op scholen en ondersteunt deze bij natuur- en duurzaamheidseducatie. Dat gebeurt met lesmaterialen, buitenlessen, projecten en verduurzaming van de school in alle gewenste opzichten: verduurzaming van de omgeving, het onderwijs en de organisatie.

Het CNME was 6 jaar lang STEM-II-aanbieder en heeft een gevarieerd, laagdrempelig aanbod ontwikkeld voor OenO, van training voor leerkrachten tot uilteenmateriaal. 

Op deze website vind je informatie over het CNME, een overzicht van het lesmateriaal voor BSO, basis- en voortgezet onderwijs, een overzicht van activiteiten op de activiteitenkalender en onze nieuwtjes. Like CNME op Facebook en volg ons op Instagram.

Laatste nieuws

Gratis Struintochten in het Grensmaasgebied

In de zomervakantie organiseren we avontuurlijke struintochten voor kinderen vanaf 8 jaar en hun begeleiders. Samen met een bioloog gaan jullie op pad ... Lees verder »

Bekijk alle nieuwsitems »

Openingstijden

Bezoek aan het CNME is op afspraak. Uitleenmateriaal halen en brengen kan, in overleg, van ma t/m vr tussen 9:15 uur en 16:45 uur.


Welkom | Over De Rollen | Activiteiten | Lesmaterialen | Excursies | Nieuws | Contact

©2020 CNME De Rollen | Disclaimer | Sitemap